Haapsalus lõi mees oma tuttavat noaga

10. mail sai politsei teate, et Haapsalu kortermajas lõi 48-aastane mees noaga oma tuttavat 46-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eino
3 aastat tagasi

See on see, kui kekendutakse roostes piimamannergumehe maha jooksmisele. Kohalikus piirkonnas jääb aga kuritegevuse ennetustegevus soiku. Väikelinnas ühe kuu jooksul kaks pussitamise juhtumit ei ole küll juhus, vaid olematu korrakaitse ennetustöö minuarust. Olen sarmases ametis kunagi olnud, väga hästi tean, kuidas ohuhinnaguid antakse

räägi siis
3 aastat tagasi
Reply to  Eino

kuidas sa seda ennetaksid? selle mõrtsuka kohta tekib jah küsimus- tuntud vägivaldne mees kellel oleks pidanud peal olema kontroll ja alkoholikeeld, aga lambiseid pussitamisi joobes peaga ei anna kuidagi ennetada. vaatad inimesele näkku ütled ohtlik ja kõik? kogu linnarahvale maksumaksja raha eest perioodilised psühhiaatrilised kontrollid?

Eino
3 aastat tagasi
Reply to  räägi siis

noh midagi saate juba ise ka aru ju. Nii väikses linnas on informatsioon olemas küigi kohta, isegi nende kohta, kes paariks päevaks külla tulevad. Ressurssi on kõvasti vähendatud, seda on tunda ju. Te väidate, et on täiesti normaalne, et pidevalt pussitatakse ja kakeldakse? Sellisel juhul ma ei saa aru, miks me katuseraha maksame korrakaitsjatele? Et nad meid trahvida saaksid, kui autol numbrituli ei põle?

...
3 aastat tagasi
Reply to  Eino

suurem osa sellest tekib hetkeemotsioonist, mängus tavaliselt ka alkohol. kainelt normaalne inimene võib täitsa olla, pole midagi mille eest eelnevalt oleks tulnud kontroll peale panna. kui aga nii allakäinud oled et tuntud vägivallatsejatega lakkuma lähed oled ikka osalt ise ka süüdi kui nuga saad

Eino
3 aastat tagasi
Reply to  ...

hetkeemotsioonist!? Ettekavatsetud roim on jah paragrahvi võrra kangem, aga ma ei mõistnud teie kommentaari mõtet üleüldse.

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  räägi siis

Taolisel ohtlikul kaadril tuleb elu ebamugavaks teha, siis lahkuvad ise sinna, kus rahulikum on ja keegi ei jälgi ega uuri neid nii palju.

hah
3 aastat tagasi

vehklemispealinn jälle hiilgab

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  hah

Väitsapealinn!

Juba jälle?
3 aastat tagasi

Talviti uputatakse bemme, kevadeti antakse nuga. Mis meil siin Haapsalus juhtunud on?

LEE
3 aastat tagasi
Reply to  Juba jälle?

Korontsi meetmete mõjud hakkavad välja lööma …

viharavi
3 aastat tagasi
Reply to  LEE

Lugesin, et teles on tulekul saade “Koroonastressi viharavi”, kus osalesid inimesed, kes pandi koroona-aasta jooksul kuhjunud stressi ja pingeid välja elama asju lõhkudes. Kandideeris väidetavalt sadu inimesi. Kuna kõik ei mahu saatesse, siis arvatakse, et peab kuidagi selle viha endast välja saama, eriti nüüd kui spordihooned suletud..ja ka saunad, kus võiks ennast korralikult kadakase vihaga nüpeldada. Aga olukord on vist kontrolli alt tõesti väljunud kui see noaga löömine tavapäraseks uudiseks kujuneb. Loodame, et kõik saavad piirangute leevendamisega endasse kuhjunud vihast võitu.

Võsa Villem
3 aastat tagasi
Reply to  viharavi

Eestlased juba on kord selline vihkaja rahvas. Isegi saunas käime vihaga.

Oijah
3 aastat tagasi
Reply to  viharavi

vägev viirus ikka küll on see covid. Isegi pussitamised vabandab välja sellega, et noh oli covidi aeg. Mõelge palun peaga ka ennem kirjutamist!!!

Varoona
3 aastat tagasi
Reply to  LEE

Vene keeles on ütlus, et kui oled loll, siis seda jätkub kauaks. Ei loe see koroona ka midagi.

Eino
3 aastat tagasi
Reply to  Juba jälle?

Te pole siis üldse teaflik või? Ei imesta,, et linnas asjad käest ära lähevad, kui kohalikud mitte midagi ei tea. Kriminaalset elementi ju tassitakse linna riigi rahade toel massiliselt sisse. See võib üks peamistest põhjustest olla.