Politsei otsib mesilastarude varguse pealtnägijaid

Läänemaal, Lääne-Nigula vallas, Päri külast varastati ajavahemikul 1.-12. aprillil neli mesitaru koos mesilasperega.

Tegemist oli korpus tarudega Honey Paw, millel olid soojad ja kinnised peno põhjad, Honey Paw Farrar mõõdus peno korpused ja 11 raamilised puitkorpused, peno katused ja hallid lennuava kiilud. Puitkorpused värvimata, penokorpused sinakas/rohekat värvi.

Kõik kellel informatsiooni mesilastarude varguse kohta võiksid ühendust võtta Haapsalu politseiga tel. 4732807, vello.palmits@politsei.ee või laane.vihje@politsei.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments