0

Detailplaneeringu kehtetuks tunnistamise teade Pargi tn 8, Haapsalu linn

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavolikogu tunnistas 26.03.2021 istungil otsusega nr 240 kehtetuks Haapsalu linnas paikneva Pargi tn 8 kinnistu detailplaneeringu.
Haapsalu linnavolikogu kehtestas Pargi tn 8 kinnistu detailplaneeringu 29.06.2007 otsusega nr 137. Planeeringu eesmärk oli ärimaa krundi planeerimine väikeelamumaaks, ehitusõiguse ja arhitektuursete hoonestustingimuste määramine, et ehitada krundile kahekorruseline korterelamu. Kinnistu omanik on esitanud Haapsalu linnavalitsusele taotluse detailplaneeringu kehtetuks tunnistamise kohta. Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz