0

Kevadet veel oodata ei ole

Täna sadas taas lumi maha. Arvo Tarmula

Skandinaavia põhjaosa kohale jõuab aktiivne madalrõhkkond ja selle lõunaserv laieneb Läänemere äärde.

Laupäeva hommikul pilvisus tiheneb ja alates Loode-Eestist hakkab lund sadama, kohati tuiskab. Päeval läheb sadu lääne pool üle lörtsiks ja vihmaks, tekib jäide. Edela- ja läänetuul tugevneb 6-11, puhanguti kuni 17, rannikualadel 10-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur jääb -1 ja +4 kraadi vahele. Teedel suureneb libeduseoht.

Läänemaal pilvisus hommikul tiheneb ja hakkab lund sadama, kohati tuiskab. Päeval läheb sadu üle lörtsiks ja vihmaks, tekib jäide. Edela- ja läänetuul tugevneb 6-11, puhanguti kuni 17, rannikualadel 10-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur tõuseb +1 kuni +3 kraadini.

Järgnevatel päevadel jääb õhutemperatuur miinuspoolele. Nädala lõpul ja uue nädala alguses langeb öösiti temperatuur kuni -7 kraadini. Pühapäeva päeval on oodata -1 kuni -3 kraadi, esmaspäeval -2 kuni -4 kraadi. Teisipäeval on pisut soojem ja temperatuur jääb 0 ja +2 kraadi vahele. Kolmapäeval aga temperatuur langeb jälle ja päeval võib tulla kuni 6 külmakraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz