Vormsis vahetub poepidaja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hullo pood. Foto: Urmas Lauri

Vormsi vallavalitsuse korraldusega hakkab Hullos poodi pidama Ahtri Trusti asemel osaühing Nora Grupp.

„Volikogu andis võimaluse sõlmida rendileping kuni kümneks aastaks, vallavalitsus otsustas pakkuda lepingut viieks aastaks,” ütles Vormsi vallavanem Ene Sarapuu.

Viie aasta pärast on võimalik poepidajal lepingut viieks aastaks pikendada, kui mõlemad osapooled sellega päri on. Vallavanema sõnul on veel lahtisi otsi ning selle tõttu saavad konkursil osalenud esmaspäeval veel vallavalitsusele oma seisukohti selgitada.

Kaks kuud tagasi asutatud osaühingut Nora Grupp juhib Heino Paulus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vormsilane
3 aastat tagasi

Müüjad on ikka needsamad toredad ja vastutulelikud oma saare inimesed,ainult nüüd on nad ka poepidaja. Kogemust on neil selleks kuhjaga. Jõudu teile tüdrukud!

vormsilane
3 aastat tagasi

Tubli vallavalitsus, ammu aeg muudatusteks. Hea, et on teisigi kandideerijaid . Ei ole meelest läinud (ka LE kirjutas), kuidas poe toidukaup on sadamas kajakate nokkida ja sobis veel pärast seda vormsilastele letti panna. Hullemaks kindlasti ei lähe. Tuleks väärikalt lahkuda ja anda teistele voimalus.

Vormsimees
3 aastat tagasi

Mis küll maie Vallavalitsuse peas toimub? Lõhutakse ära asi mis toimib ja probleeme pole. Kas tõesti on mälu nii lühike, unustatakse ära mis toimus 10 aastat tagasi. Kui eelmine aasta kevadel saar cooviti pärast lukus oli siis oli saarel ainuke asi mis toimis oli pood ja väga hästi. Tellisin ise omale eri tellimusega kaupa ja kõik toodi koju kätte. Ma võga loodan, et praegune poepidaja saaks poodi edasi pidada.

vormsinaine
3 aastat tagasi
Reply to  Vormsimees

Mees, ära muretse. Kindlasti saavad uued rentnikud hakkama kauba tellimise ja kojutoomisega, uksest sisse ka kui vaja. Aga kas vanaprouade soimamisega hakkama saavad? see on kahtlane.