0

Toidufotokonkursi võitis haapsallase pilt

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Võidufoto. Daire Kaup

Tänavuse toidufotokonkursi võitis 770 foto seast Daire Kaupi Haapsalu raudteejaamas tehtud pilt „Piknik vanas raudteejaamas”.

Aastaid hobi korras toidufotograafiaga tegelenud ja 1. juulist Haapsalus elav Kaup ütles, et pildi tegemise mõte tuli sellest, et Haapsalu raudteejaam on mõnusa valguse ja huvitava arhitektuuriga äge koht. „Köögis pildistamine on liiga tavaline, vahel tasub ka välja minna,” ütles ta. Kaup lisas, et pildistamine tavapäratus keskkonnas tõigi talle konkursivõidu.

Koos külla tulnud sõpradega seadis Kaup raudteejaamas üles kompositsiooni vana laua, heegeldatud lina ja šokolaadikoogiga. „Nii me seal raudteejaamas üheskoos klõpsisime mitmeid tunde, tõstes lauda ühest kohast teise, kõndides läbi peaaegu terve jaama,” meenutas ta sügisest pildistamisseanssi. Kaup lisas, et ei teinud fotot konkursi pärast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz