Lihulas tuleb talvine koolinoorte jooksupäev

Lauri Tanner Kohila jooksusarja 800 meetri rajal. Foto: Lisli Pak

Pühapäeval, 13. detsembril kogunevad Lääneranna koolide noored jooksusõbrad talvisele jooksupäevale.

Talvine jooksuvõistlus koosneb kahest distantsist. Lapsed saavad valida kas 1-kilomeetrise, või 2-kilomeetrise jooksumaa vahel. Alates 14-15 aastastest on aga kavas ainult 2-kilomeetrine ring.

Keerulisel aastal on sportimisel olnud väga palju reegleid. Paljud võistlused on üldse ära jäänud. Lihula trennilapsed ootavad hetkel aga ikka veel suure igatsusega juba ammu valmis pidanud olevat uut Lihula gümnaasiumi spordihoonet. Kuna sisetingimustes treenida ja võistelda ei saa, siis lapsed saavad ühe toreda jooksuvõistluse ilusasti ka õues kätte.

Start toimub Lihula gümnaasiumi eest ja osaleb kuus vanuseklassi. Jooksma tulevad noored spordilapsed alates seitsmendast eluaastast. Lihula tänavatele on oodata jooksma ka täiskasvanuid.

Kõiki sportlasi ootab kuum tee ja saiakesed. Lisaks toob päris Jõuluvana kõikidele jooksust osavõtjatele jooksumedali ja kõikide vanusegruppide esikolmikule meened.

Esimese jooksu stardipauk kõlab Lihula gümnaasiumi ees kell 12. Noortele sportlastele korraldab jooksuvõistluse Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kilgameš
3 aastat tagasi

Tuleb ta jee