6

Peep Talving soovitab sel aastal pidada üheperejõule

Regionaalhaigla ülemarst Peep Talving. Foto: PERH
Regionaalhaigla ülemarst Peep Talving. Foto: PERH

Põhja-Eesti regionaalhaigla ülemarst ja valitsust nõustav teadusnõukoja liikme, Haapsalust pärit Peep Talvingu sõnul tuleks tänavu jõule pidada ainult kitsamas pereringis ning suhelda vanavanemate ja teiste sugulastega virtuaalselt, kirjutas Postimees.

„Neid piiranguid on valitsuskabinetis kogu aeg arutatud. Nature’i artiklis oli 6000+ meedet. Tõesti, esimene [meede] on väikeste seltskondade kogunemised. Vaadates jõulude poole, on ju antud signaal, et maksimaalselt võiksid koos olla kaks perekonda. Ma ei tahaks saata signaali, et see on okei. Ma tahaksin öelda seda, et see talv on peretalv ainsuses. Need on oma pere jõulud. Iga pere omakeskis omas mullis ja ühendagu ennast virtuaalkontaktiga teiste peredega, kui tahavad. Ma ei võtaks seekord vanavanemaidki sinna peremulli. Sel talvel on üheperejõulud,” ütles Talving Postimehele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jamps
jamps

ma pigem ootan et haiglad jooksevad kinni ja juhtimatu jama on käes. siis on palju seakisa , aga kiiresti saadakse aru kui loll on loll olla.

mõtleja
mõtleja

to jamps. Ehk oled ise esimene kes ravile ei pääse

Covid
Covid

Jõuluvana ei tohi ka lastele tulla,sest kotis võib olla tappev viirus koroona!

Jüri
Jüri

Ma ei usu,et inimesed seda nõu kuulda võtavad,ikka minnakse ja ollakse,peale jõule me alles näeme kriisi. Ega midagi teha ka ei saa,ainuke võimalus oleks täielik liikumiskeeld kehtestada,aga seda ei tehta. Meilon demokraatia-õigus nakatada end ja teisi.

mõistuse hääl
mõistuse hääl

Pole ju keelatud kogunemisi vältida! Saab ju küll käsu-keelu järgi elada.

Keelust
Keelust

Kui tahad keeldude ja teiste inimeste käskude järgi elada, siis anna tulla. Nõuda seda aga teistelt on absurd.

wpDiscuz