Läänemaale lisandus üheksa koroonaviirusega nakatunut (täiendatud 14.06)

Haapsalu koroonatestimispunkt. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu koroonaproovivõtupunkt. Foto: Arvo Tarmula

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5699 koroonaviiruse proovi, neist oli esmaseid positiivseid 547. Läänemaale lisandus üheksa koroonaviirusega nakatunut.

Üheksast Läänemaale lisandunud nakatunust seitse on üle 75aastased naised.

Terviseameti Lääne regiooni juhi Kadri Juhkami sõnul on üheksast lisandunud nakatunust kaheksa Koluvere hooldekodu elanikud.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 283 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 221 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 125 ning Tartumaale 52 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Raplamaale lisandus 16 uut nakatunut. Pärnu- ja Võrumaale lisandus 10 uut nakatunut, Läänemaale üheksa ning Põlva- ja Lääne-Virumaale lisandus kaheksa uut nakatunut. Hiiu-, Saare-, Jõgeva- ja Valgamaale lisandus kolm uut nakatunut, Viljandimaale kaks ning Järvamaale üks. 11 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 414,98. Läänemaal on see number 190,8.

9. detsembri hommikuse seisuga viibib haiglas 264 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel on 13 patsienti. Ööpäeva jooksul suri kaks koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jüri
3 aastat tagasi

Koluvere hooldekodu?

Dilaila
3 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Arvata võib ,et Koluvere hooldekodu!

maainimene
3 aastat tagasi
Reply to  Dilaila

Oleks hea, kui ka avaldataks kus need 9 on oma asukohapoolest, kas Haaps, mõnes alevis v. asutuses, teaks kuidas oma käike sättida–vähem rahvast kus ja mis ajal. See, et kirjutada Läänemaal 9 nakatunut on mittemidagiinformeeriv

Dilaila
3 aastat tagasi
Reply to  maainimene

Need on Koluvere hooldekodu elanikud

Jüri
3 aastat tagasi
Reply to  Dilaila

8 on hoolsekodust,1 kuskilt mujalt

Ummi
3 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Mis vahet on kustkohast keegi on. Homme oled sina ülehomme mina jne… Mida sa targutad siin kes kuskilt on. Teadjamees tuli välja.

Jüri
3 aastat tagasi
Reply to  Ummi

On ikka suur vahe,kas kolle on hooldekpdus või jookseb mööda linna ringi.

S.s.
3 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Ja marti jookseb sulle.