1

Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3735 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 232. Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunud meest.

Läänemaale lisandunud nakatunu nakkusallikas on teadmata ja teine on veel selgitamisel.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 138 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 36 uut ning Tartumaale lisandus 32 uut positiivset testi tulemust. Jõgeva- ja Lääne-Virumaale lisandus neli uut nakatunut ning Raplamaale kolm. Lääne-, Pärnu-, Põlva-, Viljandi- ja Võrumaale lisandus kaks uut positiivset ning Järva-, Valga- ja Saaremaale lisandus juurde üks uus viirusekandja. Kahe positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 278,64. Läänemaal on see näit 117,4.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
copy paste
copy paste

“Läänemaale lisandunud nakatunu nakkusallikas on teadmata ja teine on veel selgitamisel”
Mitu korda veel tuleb seda lauset, vähemalt kahel päeval see on juba olnud, väga “sisukas” uudis.

wpDiscuz