Jalgpalliklubi soetab trennilastele uued saalijalanõud

Laupäeval peetakse Lihulas Mattiase II jalgpalliturniir koolieelikutele. Foto: Jaanus Getreu

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi algatas koos oma koostööpartneritega projekti, et kõik Lihulas treenivad noorsportlased saaksid uued saalijalanõud.

Klubile tuleb appi Eesti suurim sporditarvete kauplus Sportland ja pikki aastaid väikest maaklubi toetanud ettevõtted ja eraisikud. On eriti südantsoojendav, et projektile panid õla alla ka klubis kunagi sportlasteed alustanud inimesed.

Lihulas treenib 77 noort. Uued saalijalanõud saavad nii jalgpallitreeningutel osalevad lapsed kui ka kergejõustikutreeningutel käivad sportlased. Kõikidele jalgpalluritelele ostab klubi Adidase saalijalgpalli jalanõud, kõik kergejõustiklased saavad endale uued Nike jooksujalanõud.

On tähtis, et laps treeniks kvaliteetse spordijalanõuga. Pikk sügis on lõppenud. Lihulas treenivad lapsed ootavad ka kohe valmivat spordihoonet. Uues võimlas on vajalikud heleda tallaga saalijalatsid.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubil läheb noori treenides juba 27. aasta. Kõik spordilapsed on klubile olnud aastakümnete jooksul väga tähtsad. Eriliselt keerulisel aastal teeb klubi nüüd oma noorsportlastele vajaliku kingituse. Jalatsite pidulik üleandmine toimub reedel, 6. novembril Haapsalu Sportlandi kaupluses. Üleandmisel viibivad Sportlandi esindaja Keidi Kitt, Haapsalu Sportlandi juhataja Katrin Tishler ja klubi noorsportlased.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments