Ornitoloogiaühing ootab digijoonistusi tuttpütist

Tuttpütid. Foto: Arvo Tarmula
Tuttpütid. Foto: Arvo Tarmula

Ornitoloogiaühing ja noorteamet kutsuvad igas vanuses huvilisi joonistama selle aasta lindu tuttpütti ja teisi Eestis elavaid pütte. Digikultuuri aasta puhul on seekord oodatud digijoonistused.

Iga osaleja saab võistlusele esitada kuni kaks arvuti või teise digiseadme abil joonistatud pilti. Viimane päev oma joonistused teele saata on 10. november. Joonistused tuleb üles laadida Laotaja keskkonda aadressil laotaja.eenet.ee, lisaks tuleb täita osalemisvorm.

Saabunud töid hindab žürii neljas vanuserühmas: kuni 10aastased, 11–14aastased, 15–19aastased ja vanemad kui 19aastased. Žüriis osalevad Markus Toompere Tartu kunstnike liidust, kunstnik-kujundaja Margot Sakson, ornitoloogid Pelle Mellov ja Leho Luigujõe ning Triinu Kadastik haridus- ja noorteametist.

Digijoonistusvõistluse parimad tööd ilmuvad aasta linnu lehel veebinäitusel ning autorid saavad auhinnad detsembris toimuval suurel linnuõhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments