0

Lääne-Nigula valla seisukohad eriplaneeringu asukoha eelvaliku lähteseisukohtade ja keskkonnamõju strateegilise hindamise väljatöötamise kavatsuse avalikul väljapanekul ja avaliku väljapaneku tulemuste avalikel aruteludel laekunud arvamustele

Avatar

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula valla eriplaneeringu asukoha eelvaliku lähteseisukohtade ja keskkonnamõju strateegilise hindamise väljatöötamise kavatsuse avalikul väljapanekul, mis toimus 29.6.–27.8.2020, esitati arvamusi kokku 24 isikult või isikute kogumilt.
Avaliku väljapaneku tulemuste avalikud arutelud toimusid 28.09.2020 Risti
koolimajas, 29.09.2020 Taebla vallamajas ning 30.09.2020 Kullamaal Goldenbecki majas. Avalike arutelude tulemusel otsustati töörühma poolt täiendavalt
kaaluda ja täpsustavalt vastata 11 küsimusele.
Avaliku väljapaneku ja avalike arutelude alusel korrigeeritakse planeeringu
lähteseisukohtasid ja keskkonnamõju strateegilise hindamise väljatöötamise
kavatsust. Arvamuste arvestamise või mittearvestamise andmed on koondatud tabelisse, mis on saadaval alloleval lingil.
Kõik eriplaneeringuga seonduv, sh nii laekunud ettepanekud kui ka valla seisukohad nende suhtes ning avalikel aruteludel tõstatud täiendavalt kaaluda soovitavad käsitlused ja vallapoolsed seisukohad nende suhtes on avalikult kättesaadavad valla kodulehelt https://www.laanenigula.ee/tuuleeneriga-eriplaneering.

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz