Annabel Alemaa juhtis laeva sadamasse

Teenija Dora (Eva Lotta Saar) veerib tänast ajalehte (millegipärast aastakümneid vana koltunud Edasit?!), teda kuulab hoolega Blacklock (Hedvig Kivi). Malle-Liisa Raigla

Teisipäeval See teatris esietendunud „Surmaga ära vahetatud” tuletas meelde Jüri Järveti 53 aasta taguse ütluse: „Vaene, aga aus.”

Nii hindas Eesti teatrikorüfee Iivi Lepiku osatäitmist eelmise sajandi ühe mõjukama prantsuse dramaturgi Jean Anonuilh’i tragöödia „Antigone” peategelasena tollases Noorsooteatris.

See teatri noortetrupp on lavale toonud Agatha Christie (1890-1976) jutustuse veidi  muudetud kujul, aga selles ei puudunud miss Marple isiklikult, mis on juba omamoodi intrigeeriv. Christiet kui kriminaalkirjanduse klassikut on pidevalt ekraniseeritud ja üle maailma väga palju ka lavalaudadele  sätitud. Paraku on teatrikatsetused pahatihti ebaõnnestunud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments