Läänemaa jalgpalliklubi sai esiliigas esimese võidu

Eile õhtul mängis Läänemaa jalgpalliklubi Hiiu staadionil B esiliiga seni juhtinud Nõmme Kaljuga, mille Läänemaa jalgpalliklubi võitis 2:4.

„Lõpuks võitsime, oleme kolm korda võidu ukse eest ära andnud,” ütles Läänemaa jalgpalliklubi peatreener Theimo Tülp. „Mänguseis oli vahepeal selline, et tundus, et ajalugu kordub.”

Mängu esimene poolaeg möödus Tülbi sõnul tasavägiselt. Kohe mängu kolmandal minutil lõi Läänemaa jalgpalliklubli mängija Morten Saar esimese värava. 32. minutil viigistasid vastased mänguseisu.

„Teisel poolajal olime kindlad, et vastasseis jätkub,” ütles Tülp.

Mängu 47. minutil  sai vastasmeeskonna väravavaht aga punase kaardi. Tülp rääkis, et väravavaht oli tulnud väravavahi alast välja ning tõrjunud Läänemaa jalgpalliklubi rünnakut käega. Jalgpallimääruste kohaselt saab sellise tegevuse eest punase kaardi ning vastased jätkasid ühe mängijaga vähem. „Nii tugeva vastasega pole kindel, et tänu sellele saab eelise,” ütles Tülp.

Pärast seda lõid 58.minutil Läänemaa JK mängija Andres Dobõšev-Proosväli värava ja 66. minutil Nõmme Kalju mängija Vladyslav Veremieiev omavärava. 74. minutil lõid vastased värava ning 85. minutil lõi värava Läänemaa mängija Martin Salf.

Läänlaste võidu tõttu langes Nõmme Kalju B esiliiga edetabelis esikohalt. „Tänu meile enam ei ole esimene,” ütles Tülp.

Nüüd juhib edetabelit 13 punktiga Tartu JK Welco, talle järgnevad 12 punktiga Viimsi JK, Nõmme Kalju ja Paide linnameeskond. Läänlased on viie punktiga eelviimased.

Pühapäeval mängib Läänemaa jalgpalliklubi kodustaadionil Viimsi JK vastu. Ka selles mängus loodab Tülp võiduga teenitavad kolm punkti koju tuua.

Seni on B esiliigas mängitud kuus mängu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
3 aastat tagasi

Kiidame

Külastaja
3 aastat tagasi

Rubli töö

mõistlik
3 aastat tagasi

Võitsime 2:4. Järgmine kord võidame äkki 0:7.