Tantsukooli õpilased täitsid linna motivatsioonikirjadega

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

 

Haapsalu JJ-Street tantsukooli õpilased joonistasid 30. mail kriitidega Haapsalu linnatänavatele motiveerivaid tekste.

Tantsukooli Haapsalu õpetaja Janeli Kunnbergi sõnul oli idee noorte enda algatus, et tuua linnaruumi positiivseid sõnumeid. „Eesmärk oli, et üks lause muudaks kellegi päeva paremaks,” ütles Kunnberg.

Kokku joonistasid tantsukooli 25 õpilast linna erinevatesse paikadesse 20 motiveerivat lauset. Näiteks Väikese viigi äärde kirja „Homne pole kindel, ela täna” või muulile „Elu algab väljaspool mugavustsooni”.

Kunnbergi sõnul pidasid kriidijoonistused vastu umbes nädala, praeguseks on vihm need tänavatelt kustutanud. Kirjad ja nende asukohad olid linnavalitsusega kooskõlastatud.

Tantsukoolil on plaanis tuleva aasta suve hakul taas linnapilti motiveerivate sõnumitega täita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

Hoia raha hoiukassas ja hoidu rongi eest!

Sal Peeter
3 aastat tagasi

Kuigi linnavalitsus seda kritseldamist lubas, siis minu meelest peaksid olema lihtsamad väljendid, tunduvad liiga filosoofilised. Pigem meenutavad ususektide palvekutseid. See ettevõtmine on pigem sodimine, keskkonna visuaalne reostamine.

Möhh
3 aastat tagasi
Reply to  Sal Peeter

Ei tee midagi – halb. Teed midagi – veel halvem.

leiutajaküla Lotte
3 aastat tagasi
Reply to  Sal Peeter

Las laps teeb, mis tahab, peaasi, et ei nuta…pealegi tegi vihm juba puhta töö. Nüüd võiks uued tekstid panna. Elu on nagu jalgratas – selleks, et tasakaalu hoida, tuleb edasi liikuda.

Toredad noored
3 aastat tagasi
Reply to  Sal Peeter

Mis sa näiteks oleksid sinna kirjutanud või kuidas oleksid noored pidanud teistmoodi kirjutama? Lihtsalt uudishimust küsin, minu meelest just väga armas ja soe ettevõtmine. Lausa ilus oli neid linna peal näha

Mina oleks kirjutanud
3 aastat tagasi
Reply to  Toredad noored

Rahvas ja partei on ühtne!