Läänlased on Eesti jalgpalli kõrgseltskonnas näidanud head mängu

17aastane Virgo Vallik on tõusnud Pärnu JK Vaprus meeskonna põhikoosseisu mängijaks. Foto: Karin Lipstuhl

Kui viimasel nädalal oleme saanud kaasa elada Läänemaa Jalgpalliklubi esinemisele Esiliiga Bs, siis mitmed meie jalgpallurid on ennast väga heast küljest näidanud veel kõrgemates liigades.

Alustada tuleb kindlasti meie maakonna parimast naisjalgpallurist Ulrika Tülpist.

Taebla Spordiklubis treener Kairi Korpe juures suuresti jalgpalliga alustanud Tülp vahetas sellel hooajal Eesti meistrisarjas klubi. Teatavasti raputas Eesti jalgpalliüldsust uudis, kui ilmsiks tuli läbi aegade parima naisteklubi Pärnu Jalgpalliklubi laiali minekust. Just Pärnu Jalgpalliklubi oli naiskond, kelle ridades võitis Ulrika Tülp mitmeid Eesti meistritiitleid ja karikavõite. Läbi selle teenis ta ka kutseid Eesti naiste rahvuskoondisse. Kokku on ta tänaseks päevaks koduriiki esidnanud  17 A-maavõistlusmängus ja löönud seal ka ühe värava.

Veelgi muljetavaldavam on aga Ulrika Tülpi pikk karjäär naiste meistrisarjas. Kokku on ta kõrgeimas seltskonnas kaasa teinud kümme hooaega. Sellel hooajal mängib ta oma neljandas meistrisarja klubis, kelleks on Saku Sporting. Naiste meistrisarjas on ta kaasa teinud 118 kohtumises.

Ka käesoleval hooajal on ta juba platsile astunud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
katid
3 aastat tagasi

Loe minu tunnistust Minu nimi on Jack ALEX. Ma käisin veebis ja sattusin JOSE Luisi laenu väljaandesse, kus öeldakse, et laenufirma annab elanikkonnale laenu väga madala intressimääraga. Niisiis, võtsin ettevõttega ühendust tema e-posti teel: (joseluisloans@gmail.com) mida taotlesin 25 000 euro suuruseks laenuks kaheks aastaks. Ettevõte vastas mulle ja saatis mulle kõik tema ettevõtte tingimused, mida ma olin lugenud, ja nõustusin nendega, et nad ei maksa mingit tasu. Pärast oma laenutaotluse kinnitamist sain oma pangast teatise, et minu pangakontole kantud 25 000 euroga lõpetasin laenu tagasimaksmise 18. detsembril enne koroonapuhangu algust. Tahaksin kasutada võimalust ja saata sõnum kõigile, kes otsivad Internetist… Loe rohkem »