Galerii: veinipidu lõi vanalinna kihama

Lääne Elu

info@le.ee

Traditsioonilise veinipeo asemel on tänavu justkui kulgemine. 2 + 2 reeglist kinni pidamisele aitab kaasa see, et Karja tänav on nädalavahetustel autodele suletud. Foto: Arvo Tarmula

Kuigi sel nädalavahetusel toimuma pidanud Itaalia veinipidu jääb kehtestatud erinõuete tõttu ära, on linn siiski Itaalia hõngu ja külalisi täis. Juba reede keskpäeval lehvisid Haapsalu kohvikutel Itaalia lipud, nagu igal aastal veinipeo ajal.

Sel nädalavahetusel tulevad kohvikud ja restoranid välja eripakkumistega – on veinide degusteerimisi ja itaaliapäraseid erimenüüsid. Kõik üritused on koondunud nime alla Põhjamaade Veneetsia. Veine saab degusteerida kuursaalis, Soffas, restoranis Kaksteist ning vinoteegis Mulliga ja Mullita.

Traditsioonilise veinipeo asemel on tänavu justkui kulgemine. 2 + 2 reeglist kinni pidamisele aitab kaasa see, et Karja tänav on nädalavahetustel autodele suletud.

Fotod: Arvo Tarmula

10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
2 aastat tagasi

Ega lolliks minna ka ei tasu ja elu on läinud edasi ka peale eelmisi gripi ja muid taudilaineid. Tuleb lihtsalt ohutusnõudeid järgida. Või kodus istuda ning toitu tellida.Makarone ainult.Ja üldse-nii võib välja surra,kui kogu aeg kahe meetri nõuet täita.Ma küll ei tea,kellel nii pikk riist on.

Mõne
2 aastat tagasi

Joomaasutuse pidev propageerimine on kurjast

Kodanik
2 aastat tagasi

Ilmselt ka koroona kihama. Varsti jälle linnapea kirjutab, kuidas elanikud ennast hoidma peavad, aga enne las alkohol ja raha voolab.

Jüri
2 aastat tagasi

Hiljemalt 2 nädala pärast on siis jälle eriolukord kehtestatud? Täitsa kurb tegelikult… Kannatajateks on nõrgema tervisega inimesed ja nende lähedased… Aga noh,mis teha,raha on ikka kõige tähtsam siin riigis…

on kuis on
2 aastat tagasi
Reply to  Jüri

raha kõige tähtsam siin riigis…. Kelleltki ei võeta vägisi. Samuti ei teki üritustega rahakupüüre juurde. Rahvale on vaja ka meelelahutust ja seepärast nad oma raha ka kulutavad. Võib ka kodus istuda masenduses, keegi ju ei keela.

Hobi
2 aastat tagasi
Reply to  on kuis on

Kodus ei pea istuma masenduses. Kui inimesel on hobid, siis on ka üksi kodus väga tore olla

valik
2 aastat tagasi
Reply to  Hobi

Suurepärane siis ju! Heegelda ja ei olegi vaja teisi kritiseerida, kes muud teevad.

To valik
2 aastat tagasi
Reply to  valik

Mida muud siis teevad? Küsimus on viiruse leviku tõkestamises, sellest ikka saad aru. Näed sa tänavapildis, et keegi sellest hooliks? See siis ongi sinu jaoks millegi muu tegemine või?

juss
2 aastat tagasi
Reply to  Hobi

No kaua sa jõuad ja käed pole ka enam need, mis noorest peast!

Jüri
2 aastat tagasi
Reply to  on kuis on

Siis jäävadki nõrgemad koju istuma-teiste meelelahutuse nimel… Oleks eriolukord veel kuukese kestnud,saaks vbl järgmisest nädalast ilma nakatanuteta kõike korraldada… Piirid oleks tulnud muidugi kinni hoida