Politseis asus eriolukorra rikkujaid trahvima

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Patrullpolitseinikud Kaido Lukk (vasakul) ja Heleri Tamm peavad jälgima, et inimesed täidaksid
2 + 2 reeglit. „Kohati oleme nagu lasteaiakasvatajad,” ütles Lukk. Foto: Malle-Liisa Raigla

Läänemaal on politsei seni eriolukorra nõuete eirajaid suuliselt hoiatanud, kuid eelmisel nädalal sai mõõt täis ning kaht saririkkujat ähvardab trahv või muu karistus 2 + 2 reegli rikkumise eest.

Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter ütles, et reeglite rikkujate suhtes alustati läinud nädalal kaht väärteomenetlust, lisaks tehti kolmele saririkkujale ettekirjutus. Kokku suhtles politsei läinud nädalal 31 reegleid rikkunud inimesega.

Tohtri sõnul on need, kellega politsei eelmisel nädalal reeglite rikkumise pärast tegelema pidi, peamiselt noored – alaealised või 18. eluaasta piirimail. „Täiskasvanud on ikkagi teadlikud ja sellist korrale kutsumist ei vaja,” ütles ta. „Noortel on ilmselt sotsiaalse suhtlemise vajadus suurem.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Palux Tallinna mnt. 2 noortekamba ohjeldamiseks ka midagi ette võtta

nimi
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Vähe lootust, et siit kommentaariumist kõik appi tõttaksid. Õiges kohas tuleb suu avada kui on probleem. Kui ei ole probleemi, siis ei ole.