Koroonaviiruse tõttu on kriitilises seisus kuus inimest

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Hetkel vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 34 patsienti, neist 7 on intensiivravis ning 6 on kriitilises seisundis.

Pärnu haiglas on 6 inimest, neist 5 seisund on stabiilne ja 1 kriitiline. Ida-Tallinna keskhaiglas on 2 inimest ja mõlemad on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti regionaalhaiglas on 3 inimest, kõik kriitilises seisundis. Tartu ülikooli kliinikumis on ravil 7 inimest neist 2 seisund on kriitiline. Lääne-Tallinna keskhaiglas viibib hetkel 14 inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi. Ida-Viru keskhaiglas on 2 inimest ja nende seisund on stabiilne. Haiglatest on välja kirjutatud 11 inimest. Surnud on 1 inimene.

Eestis on koroonaviirus diagnoositud 538 inimesel, teste on kokku tehtud 7090. Kõikide positiivsete testide protsent kõikidest tehtud testidest on 8%.

Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab veebilehelt. Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt  ja terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments