Koroonaviiruse tõttu on kriitilises seisus kuus inimest

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Hetkel vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 34 patsienti, neist 7 on intensiivravis ning 6 on kriitilises seisundis.

Pärnu haiglas on 6 inimest, neist 5 seisund on stabiilne ja 1 kriitiline. Ida-Tallinna keskhaiglas on 2 inimest ja mõlemad on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti regionaalhaiglas on 3 inimest, kõik kriitilises seisundis. Tartu ülikooli kliinikumis on ravil 7 inimest neist 2 seisund on kriitiline. Lääne-Tallinna keskhaiglas viibib hetkel 14 inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi. Ida-Viru keskhaiglas on 2 inimest ja nende seisund on stabiilne. Haiglatest on välja kirjutatud 11 inimest. Surnud on 1 inimene.

Eestis on koroonaviirus diagnoositud 538 inimesel, teste on kokku tehtud 7090. Kõikide positiivsete testide protsent kõikidest tehtud testidest on 8%.

Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab veebilehelt. Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt  ja terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments