Haapsalu staadion on suletud

Pühapäeva õhtul teatas Haapsalu linnavalitsus, et Haapsalu staadionile minek on keelatud ja suletud on nii rulapark, jalgpalli- kui ka korvpalliväljak. Samuti on keelatud ka staadionile jooksma minemine.

„Igasugused kogunemised, ka sportlikud , on tänases situatsioonis, kus viirus levib inimeselt-inimesele kiiresti, mitte soovitavad ,” ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Suklese sõnul jälgivad staadionit nii turvafirma G4S kui ka spordibaaside personal, kes palub keelust üleastujatel staadionilt lahkuda. „Loodame inimeste arusaamisele olukorra ohtlikusest ,” ütles Sukles.

Suklese sõnul võivad Haapsalu inimesed aga treenida näiteks Paralepa terviseradade juures olevas välijõusaalis, sest sellele keeld ei kehti. „Kuid seal peavad inimesed arvestama, et teistest treenijatest ollakse kahe meetri kaugusel ning peale trenažööride kasutamist tuleb käsi desinfitseerida,” ütles Sukles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sport
4 aastat tagasi

Annab tunda, et otsustajad staadioni ise ei kasuta. Jutt, et sporditegemine paralepas on ohutum, ei ole eriti tõsiseltvõetav. Tuleb otse tunnistada, et skeitpargi sulgemiseks tuleb kogu stasdion kinni panna. Muudmoodi ei käi jõud noortest üle. Samuti fakt, et noored staadioni tribüüne ajaviitekohana kasutavad ei peaks ka erilise üllatusena tulema.
Kahjuks jäid selle otsuse tõttu kannatajaks tervisesportlased

lohe
4 aastat tagasi

Täiesti absurdne. kui korraga seal keskmiselt 5 inimest liigutab on nende nakkumise oht 100x väiksem kui ükskõik millises toidupoes Haapsalus. Lisaks sellele ei kasutata toidupoodides kliente teenindades mitte mingisuguseid kaitsevahendeid, see tähendab, et üks hetk saab igaüks oma viiruse klienditeenindaja käest. Aga jh, staadioni sulgemine on täiesti ebaadekvaatne mõtlemine ja käitumine.

lugeja
4 aastat tagasi
Reply to  lohe

Aga miks ei panda siis toidupoe uksele turvameest,kes laseb ainult teatud hulga inimesi ,teatud vaheaegadega poodi,nagu on see igalpool Euroopas juba? Ja miks ei ole kaetud kõik köögiviljad ja muud toidukraam ,mis on lahtiselt.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  lohe

Täiesti mõistlik käitumine. Kui ei saada aru, et pole vaja koguneda, siis tulebki sulgeda. Ei oska seal käivad noored ka käituda. Iga hommik suvel oli seal skate pargi ümbruses korralik prügila.
Ja Rimides ning Maximas ei olegi enam ühtegi turvameest. Ju siis ei tahtnud või julgenud nende nolkidega enam tegeleda.
Enne seda suurt kriisi oli paar päeva täielik vaikus linna peal. Mitte üht laste/noorte kampa ei liikunud ringi. Linn oli välja surnud. Nüüd käiakse Rimis passimas, mänguväljakutel tuiamas jne.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  lohe

Hoia ennast ise ja hoiab sind ka…titt!

Kodanik
4 aastat tagasi

Enne kui staadion kinni pandi sai üks tiir tehtud. Tribüünil olevad toolid on osaliselt ära lõhutud või täis soditud. Kas tõesti pole noortel muud teha? Ja välijõusaali seal enam polegi. Tea kas tulebki kui põhikool valmis saab.