Eestis on koroonaviirusesse nakatunud 70 inimest

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Reede pärastlõuna seisuga on Eestis tuvastatud nakatumine uue koroonaviirusega ca 70 inimesel üle Eesti, ütles rahandusminister Martin Helme valitsuse pressikonverentsil, vahendas ERR.

Kui reede hommikul oli Harjumaal 21, Saaremaal 16 ja Tartumaal 4 nakatunut, siis nüüd tuleb juurde juhtumeid, kus inimesed on saanud viiruse Eesti-siseselt ehk oma pereliikmetelt ennekõike, lisas sotsiaalminister Tanel Kiik.

Kiik lisas, et nakatunute arv hakkab lähinädalatel kasvama, sest teste tehakse rohkem.

Eestis on viirushaiguse COVID-19 tuvastamise võimekus täna terviseameti, Tartu Ülikooli kliinikumi, SYNLAB-i, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Ida-Viru Kkskhaigla ja Pärnu haigla laborites.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
4 aastat tagasi

Selliste uudiste valguses. lihtne küsimus. Palju inimesi sureb vähki aastas suitsetamise tagajärjel? Paraku ei sunni see inimesi suitsetamisest loobuma. Armsad inimesed, palun säilitage kaine mõistus ja mõelge enne kui jooksete poodi meeletuid varusid ostma. Soovitan teil ennast meedia ruumist väljutada ja lasta loodusel oma tööd teha. Juhtusin täna vestlema usuinimesega, kes kuulutas, et piiblis olevat selline lõik kus hetke olukorda kirjeldatakse. Edu ja päikest teile, varsti on kevad. Nautige ELU!!!!!!!!!

Hellat
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Arvestada tuleb sellega, et usuinimesed leiavad piiblist ka seda, mida seal üldse polegi. Pooled asjad on lihtsalt väljamõeldised.

Pamp
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Sa Valdo ei tea, kuidas keskajal enamus Haapsalu elanikke katku suri?
Kõik aeti kirikusse ja pidid risti suudlema. Ülejäänu oli looduslik valik.

Enriko
4 aastat tagasi

See on number (70) on puhas laim. Eestis ei saa koroonaviirust üldse olla ja kui ongi, siis on ta kahjutu nagu tavaline nohu. Nõnda uinutasid Terviseamet, Kiik ja Joller rahvast massimeedias veel hiljaaegu. Samal ajal, kui Hiinas salaja laipu põletati ja ametliku statistikaga vassiti. Nüüd, muide on ka Rootsi Hiina teed läinud. Covid-19-t lihtsalt ei testita ja riigi maine manisk jääb puhtamaks kui neil riikidel, kus proove võetakse proove võimalikult paljudelt haigestunutelt.

Postimees
4 aastat tagasi
Reply to  Enriko

See nn. Aastaarst Joller on ju süüdimatu tont..
Kuidas see tädi üldse arstipaberid on soetanud on 1 suur?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Ole sõnadega ettevaatlik!

Vaevalt
4 aastat tagasi

usutav.