Politsei leidis kadunud Maidu üles

Lääne Elu

info@le.ee

Mait. Foto: politsei

Mait. Foto: politsei

Täna kella kolme paiku pärastlõunal teatas politsei, et otsitakse 7. veebruaril kadunuks jäänud Maitu. Lähedased nägid Maitu viimati teisipäeval, 4. veebruaril kui ta sõitis Tallinnasse ning pidi samal päeval naasma, kuid koju ta ei tulnud.

Kella viieks oli mees üles leitud. “Saime ühelt tähelepanelikult kodanikult teate, et Maidu sarnast meest on hiljuti nähtud Haapsalus. Politsei kontrollis vihjet ning leidis Maidu. Temaga on kõik korras,” teatas politsei pressiesindaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
3 aastat tagasi

Meie pundis teda polnud, aga täitsa võimalik, et Kübe poistega ajas mõned päevad juttu.

Postimees
3 aastat tagasi

Jõi viina?