Politsei leidis kadunud Maidu üles

Lääne Elu

info@le.ee

Mait. Foto: politsei

Mait. Foto: politsei

Täna kella kolme paiku pärastlõunal teatas politsei, et otsitakse 7. veebruaril kadunuks jäänud Maitu. Lähedased nägid Maitu viimati teisipäeval, 4. veebruaril kui ta sõitis Tallinnasse ning pidi samal päeval naasma, kuid koju ta ei tulnud.

Kella viieks oli mees üles leitud. “Saime ühelt tähelepanelikult kodanikult teate, et Maidu sarnast meest on hiljuti nähtud Haapsalus. Politsei kontrollis vihjet ning leidis Maidu. Temaga on kõik korras,” teatas politsei pressiesindaja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pook
Pook

Meie pundis teda polnud, aga täitsa võimalik, et Kübe poistega ajas mõned päevad juttu.

Postimees
Postimees

Jõi viina?

wpDiscuz