0

Päästeamet koostöös Lääne-Nigula vallavalitsusega korraldab infopäeva „Küttesüsteemide kasutusele võtmine (seadustamine) kortermajades”.

Regina

regina@le.ee

Läänemaal on palju kortermaju, mille küttesüsteemiks on märgitud kaugküte (katlamaja), kuid tegelikult köetakse kortereid ise paigaldatud kamina, pliidi, ahju või muu küttesüsteemiga, millel puudub ehitus- ja kasutusluba. Tihti juhitakse nende küttekollete suitsugaasid kortermaja ühisesse ventilatsioonisüsteemi. Sellised süsteemid võivad olla aga väga ohtlikud küttesüsteemi omanikule, naabrile ja kogu kortermajale ning kaasa tuua kurvad tagajärjed.
Infopäeva eesmärk ongi selgitada ise ehitatud küttekolletega kaasnevaid ohtusid ja kuidas neid tuvastada ning anda juhiseid, kuidas selliseid küttesüsteeme ohutuks muuta ja seadustada.
Infopäevale on oodatud korteriühistute juhatuse liikmed, kortermajade elanikud ja kõik teised huvilised.
Kohtumine toimub 19. novembril kell 17.30 Rõude külamajas.

Martna osavallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz