Talisupluskeskusesse juhatavad nüüd viidad

Talisupluskeskusesse juhatavad nüüd viidad. Foto: Kertu Kaljuveer

Haapsalu talisupluskeskusesse juhatavad linnas kolm viita, üks põhiristmikul, üks Jaama ringil ja üks Kongo hotelli juures.

„Aitab nähtavusele kaasa,” ütles Haapsalu talisuplejate eestvedaja Kertu Kaljuveer.

Kaljuveeri sõnul on idee linna viidad panna olnud juba sellest ajast peale, kui keskust rajama hakati, kuid alustati tähtsamast – küttega soojakust. Kolm viita paigaldas Haapsalu linn.

Kaljuveer rääkis, et viidad on olulised neile, kes ei tea, et Haapsalus seesugune koht olemas on. Need, kes teavad, kasutavad kohalejõudmiseks pigem mobiilirakendust.

„Idee on juba algusest saadik olnud, kui keskust rajama hakkasime, lihtsalt alustasime tähtsamatest,” ütles

Enim on Kaljuveeri sõnul abi viidast, mille talisuplejad ise keskuse juurde viiva tee otsa panid. „Inimesed jalutavad sealkandis ja saavad teada, mis toimub,” ütles Kaljuveer.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
supleja
4 aastat tagasi

Kas külmamassinad ka sinna vee veerele pannakse? Tänavu oli palju päevi, mil veetemperatuur ületas 20 ja rohkem kraade.(mitte segamini ajada 40 kraadiga)