Jäneste püüdmise reid Virtsu sadamas meenutas haarangut

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu sadam. Foto. Urmas Lauri
Virtsu sadamas eelmisel reedel maanteeameti tehtud kontrollreid oli mitme reisija sõnul üheltpoolt ärritav ja teisalt koomiline. Üks pihtide vahele võetud seltskond jõudis veel napilt laevale, aga Estonian Lines´i reisibuss jäi sootuks kai peale, kirjutas Saarte Hääl.

“Me tundsime end nagu kriminaalkurjategijad,” märkis anonüümseks jääda soovinud naine, kes tuli koos sõpruskonnaga üheksakohalise väikebussiga Narvast kontserdilt. “Selline tunne tekkis, nagu maanteeamet oleks politsei- ja piirivalveametiga liidetud ning sadamas toimus mingi haarang.”

Maanteeameti ühistranspordi järelevalve talituse juhataja Ahto Pahki sõnul midagi haarangulaadset kindlasti ei toimunud. “Kui inimesed ei ole selle kontrolliga enne kokku puutunud, siis neil võib jääda mulje, et toimub mingi haarang. See on küll väga kurb, et inimesed nii arvavad,” märkis Pahk.

Maanteeameti läbiviidud parvlaevapiletite õigsuse kontrolli käigus algatati 13 väärteomenetlust, lisaks tehti neli hoiatust ja kolm inimest saadeti saarlase sooduspileti asemel täispiletit ostma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Milleks
4 aastat tagasi

selline komejant?

K.S
4 aastat tagasi

Ja trahvid tuleks ka üle vaadata, peaks ikka suurimad Euroopas olema…

Tont
4 aastat tagasi

Kurb, aga tihti kipub meedia õigustama räigeid õigusrikkumisi ! 🐴

Triibik
4 aastat tagasi

Korralikul inimesel pole midagi karta ja pätte,kes teiste kulul elavad, tulebki püüda. Lisaks trahvile peaks kindlasti lisakaristusena tegema klistiiri seebiveega.

Videovalve
4 aastat tagasi

Valskuse tegijate püüdmiseks ongi vaja haarangut teha, et järgmine kord kaoks isu nihverdada.

juss
4 aastat tagasi

Aga elage ausat elu!