Linnahooldusele kohtuasja kaela toonud uus veok alustas tööd

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Esimese töösõidu uhiuue multifunktsionaalse veokiga tegid Haapsalu Linnahooolduse töötajad Erki Männi ja Oliver Laug (kabiinis). Arvo Tarmula

Esimese töösõidu uhiuue multifunktsionaalse veokiga tegid Haapsalu Linnahooolduse töötajad Erki Männi ja Oliver Laug (kabiinis). Arvo Tarmula

Eile hommikul jõudis kohale Haapsalu Linnahoolduse ostetud multifunktsionaalne veok, millega hakatakse aastaringselt hooldama Haapsalu tänavaid ja vedama kõike vajalikku, mis auto peale mahub.

Hanke võitis ja auto tarnis Silberauto Eesti OÜ. Pealisehituse, mis veoki multifunktsionaalseks muudab ehk saha, puisturi ja multilifti kasti, komplekteeris Prolift OÜ.

„Kõik asjad, mis veokil küljes peavad olema, on olemas. Silberauto ja Prolifti koolitajad olid masinaga kaasas,“ raporteeris Haapsalu Linnahoolduse juht Alo Lõps.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nimetu
4 aastat tagasi

Oh issand. Lugesin siis kogu artikli läbi. Sellist sousti ühe ettevõtte juhi suust kuulen esimest korda. Eraettevõtet selline mees juhtida ei saakski. Tõstukile maksme aastas 10-15t eurot aga ca 50 tuh kastikaga võidame 5000 aastas??? See tõstuk maksab max 30tuhhi. 2 -2,5 aastaga oleks investeering tasa. Auto tasub min 10 aastaga….kui kestab nii kaua. Ulme. Õnne ja kordaminekuid!