0

Liikluse ümberkorraldus

Avatar

Regina

regina@le.ee

Seoses Haapsalu 19. rattaralli toimu­misega 22. juunil suletakse liiklus ajutiselt Lihula maanteel ajavahemikul kl 9–16 Mulla ja Kuuse tänavatega ristumisest kuni Raudtee ja Tamme tänavatega ristumiseni.
Veekeskuse esine bussipeatus on liikluse sulgemise ajaks ajutiselt üle viidud Lihula maantee ja Mulla tänava ristmiku nurgale. Linnaliinide Õpetaja bussipeatused on ajutiselt üle viidud Lihula maantee ja Raudtee tänava ristmiku nurgale. Liiklust reguleeritakse.
Loodame linnaelanike mõistvale suhtumisele.

Jalgrattaklubi Paralepa

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz