Rimist võivad kaduda sigaretid

Rimist võivad kaduda sigaretid. Urmas Lauri

Rimi Eesti juht Vaido Padumäe käis välja mõtte lõpetada kauplustes sigarettide müük, kirjutab Postimees.

„Miks mitte katsetada sigarettide müügi lõpetamist toidukaupluses – teame, et tegemist on tootegrupiga, mille kasumimarginaal pole kõrge ning mis hävitab inimese tervist,” ütles Padumäe.

Enne revolutsioonilisena näiva mõtte avaldamist rääkis Padumäe poekettide vastutustundlikkusest. Ta ütles, et Rimi on võtnud keskkonnaprojekte läbi viies päris suure riske – näiteks ei postitanud nad terve märtsikuu jooksul ühtegi kliendilehte.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juhan linnast
5 aastat tagasi

Suitsetamise pahed lühidalt: suitsetamisel paljude eakate või alkojoobes uinumisega kaasnevad tulesurmad juba üksi peaks suitsetamise lõpetama ja keelustama. Suitsetamisega kaasneb õhu ja keskkonna reostus, maha visatud suitsukoni ei idane ega mädane või põhjustab põlenguid looduses. Suitsetamisega kaasnevad kroonilised tervisehädad on suuresti põhjus, mille tõttu on vaja suitsetamine ja suitsu müük keelata. Suitsetamisega kaasnevad kroonilised haigused viivad miljoneid haigekassa eelarvest. Suitsu toodete müügist riigikassase laekuv aktsiisi miljonid toidavad riigieelarvet, millele valitsus kuidagi lõppu ei soovi teha. Poliitikute valmislubaduste täitmiseks niigi napib riigieelarves vahendeid ja see ongi peamine põhjus, mis suitsutoodete müüki ei keelustata.

väljapääsmatu olukord
5 aastat tagasi
Reply to  Juhan linnast

Väga hea mõtteavaldus linnamees Juhanilt. Oleme probleemiga nagu vares tõrvatud katusel: kui saba kinni, siis nokk lahti, kui nokk kinni, siis saba lahti. No mingi väjapääs peab ju olema?

Korsten
5 aastat tagasi

Jah, eks ta ole. Suitsu enda pealt ei teeni, aga suitsetaja ostab vast muud kraami ka ja eks ta lähe siis sinna kust kõik asjad ostetud saab.

Sass S
5 aastat tagasi

Tore juu , suitsud apteeki .

kõik inimese hüvanguks
5 aastat tagasi
Reply to  Sass S

nad võiksid juu selle “käraka” ka toidupoest apteeki viia. Ainult jamaks läheb siis kui mõni tark need kaubad retseptiravimiks määrab. Peab äkitse iga kuu ennast tohtrile näitamas käima, et kops pole üle maksa läinud.