Parvlaev Leiger naaseb liinile reede varahommikul

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Leiger. Foto: TS Laevad

Parvlaeva Leiger korraline veealuse korpuse hooldus on edukalt läbitud ja laev jõudnud tagasi Rohuküla sadamasse. Leiger naaseb Rohuküla-Heltermaa liinile reedel, 10. mail väljumisega kell 06:30 Rohukülast.

TS Laevad juhatuse liikme-peakapteni Guldar Kivro sõnul toimusid Leigri hooldustööd plaanipäraselt ja ootamatusi dokitööde käigus laeva veealuse osa hooldamisel ette ei tulnud. „Praguseks on laev jõudnud tagasi Rohuküla sadamasse, kus toimuvad veel mõned lihtsamad tööd reisijate salongis ning laeva koristamine ja liinireisideks töökorda seadmine. Juba reedel asub Leiger jälle reisijaid teenindama.“

Vastavalt rahvusvahelistele merendusregulatsioonidele peavad kõik reisilaevad läbima veealuse korpuse korrapäraseid hooldusi ning käima dokis vähemalt kaks korda viie aasta jooksul.

Parvlaeva Leigri esimene korraline hooldus toimus perioodil 29. aprillist kuni 9. maini. Sügisel on korraline hooldus ees parvlaeval Tõll.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments