0

Haapsalu Itaalia muusika festivalil esinevad Paris, Erkki Otsman ja Beati Mandolini

Möödunud aastal täitis Itaalia muusika festival piiskopilinnuse. Silver Raidla

Haapsalu Itaalia muusika festivali artistide nimekirja lisandusid Ryan Paris, Erkki Otsman ja Beati Mandolini.

Haapsalu piiskopilinnuse õuele luuakse selle aasta 1. juunil muusika, maitsete ja mitmekülgse veiniaia abil tõeline Itaalia. Kahel laval astuvad üles armastatud itaallased ja Itaaliat armastavad eestlased.

Juba varem on avalikustatud pealava esinejad, kelleks on Ricchi E Poveri ja Riccardo Fogli, keda soojendab Beati Mandolini Eestist. Piiskopilinnuse hoovi on loodud hubane veiniaed koos väiksema lavaga. Üles astub Itaalia muusik ja näitleja Ryan Paris, kes saavutas ülemaailmse kuulsuse 1983. aastal lauluga “Dolce Vita”. Samanimelise kontserdikavaga „La Dolce Vita” ehk „Magus elu”, mis on pühendatud Itaalia heaolu ajastule pärast sõda, esineb veiniaias Erkki Otsman. Kõlab Claudio Villa, Marino Marini, Mina, Patty Pravo, Adriano Celetano ja teiste populaarsete artistide meeleolumuusika.

Suurejooneline Itaalia muusika festival toimub Haapsalu piiskopilinnuse õuel . juunil. Samal ajal peetakse linnas Itaalia veinipidu, mis toob Haapsalu peatänavatele Itaalia maitseid ja veine. Igal aastal külastavad üritust tuhanded Itaalia kultuuri austajad nii Eestist kui ka välismaalt.

Eelmistel aastatel on Haapsalu Itaalia muusika festivali peaesinejateks olnud Toto Cutugno, Al Bano Carrisi ja Pupo.

Piletid Itaalia muusika festivalile on müügil Piletilevi müügipunktides.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz