0

Avalik arutelu

Avatar

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula valla, Allikmaa külas paikneva Altmäe katastriüksuse ja lähiala detailplaneeringu korrigeeritud eskiislahenduse avalik arutelu toimub Taebla vallamajas Taebla alevik, Haapsalu mnt 6 koosolekute ruumis 23. aprillil 2019 algusega kell 11.
Lääne-Nigula valla, Saunja külas Tajaali kinnistu ja lähiala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu toimub Taebla vallamajas Taebla alevik, Haapsalu mnt 6 koosolekute ruumis 23. aprillil 2019 algusega kell 12.
Arutame avaliku väljapaneku ajal laekunud täiendusi ja parandusettepanekuid.

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz