Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Lääne Elu

info@le.ee

3. märtsil kella 18.30 paiku toimus Haapsalus Tamme tänaval liiklusõnnetus, kus musta värvi maastur tegi möödasõitu ees sõitvast sõidukist, kuid põrkas sellega tagasireastumisel kokku. Selle juhtumi puhul jõudsid juhid omavahel süü osas kokkuleppele ja politsei abi juhtumi fikseerimisel ja lahendamisel vaja ei läinud.

Küll aga võis möödasõitu teinud BMW juht oma tegevusega tekitada liiklusohtliku olukorra, sest maasturile vastu liikunud sõidukijuht pidi omakorda kokkupõrke vältimiseks teelt kõrvale keerama. Et kõik selle juhtumi täpsemad asjaolud välja selgitada palub politsei kaasliiklejate abi, seega on oodatud igasugune info kõigilt, kes juhtusid olukorda pealt nägema või oskavad muud aistavat infot anda. Ühendust palume võtta e-mailil andrus.kleeman@politsei.ee või telefoninumbritel 473 2845 või 58550447.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments