Linn paneb Haapsalu õhtukooli kinni

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu täiskasvanute gümnaasiumi direktor Vladimir Padama tahaks, et kool jätkaks vanamoodi veel vähemalt aasta. Arvo Tarmula

Haapsalu täiskasvanute gümnaasiumi direktor Vladimir Padama tahaks, et kool jätkaks vanamoodi veel vähemalt aasta. Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus on pöördunud haridusministeeriumisse sooviga liita täiskasvanute gümnaasium juba 1. septembrist Haapsalu kutsehariduskeskusega.

Haridusministeeriumi pressiesindaja Liisa Tagel kinnitas Lääne Elule, et ministeerium ja linn on liitmise asjus kokku leppinud. Kooli töötajad ja hoolekogu said otsusest teada neli päeva tagasi linnavalitsuse ametnikelt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Toslem
5 aastat tagasi

Linnaametnik võiks enne dokumenti lugeda, kui sellele viitab. Arengukavas, mis täna kehtib, ei ole sõnagi kooli sulgemisest. On viited, et hea oleks, kui……. jne. Teadmiseks ametnikule , et 2015 – 2028 arengukava kuulutati kehtetuks 26.oktoobril 2018 ja kehtestati uus arengukava 2018 – 2028. Viidata kehtetule dokumendile näitab pädevuse puudumist valdkonnas, mida juhitakse. Vastulause ennetamiseks esitan küsimuse, miks meil eelmised arengukavad on täitmata ?

Nimi
5 aastat tagasi

Õige otsus, teades veidi siseelust. Ootasin mõnda aega, et maksumaksja raha põletamine sellisel moel läbi saaks.
Kooli töötajad teadsid mitmeid aastaid, vaid kuupäev oli lahtine, üllatust pole.

Edgar
5 aastat tagasi

see on nüüd ere näide jälle sellest kuidas jaanus karilaid enda sõpradele noa selga lööb

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

“Haridusministeeriumi pressiesindaja Liisa Tagel kinnitas Lääne Elule, et ministeerium ja linn on liitmise asjus kokku leppinud. Kooli töötajad ja hoolekogu said otsusest teada neli päeva tagasi linnavalitsuse ametnikelt.” Kui see vastab tõele siis eht Eestlaslik,et asjaosalised saavad kõikidest asjadest teada viimastena !
Lihtsa kodanikuna on isiklikult jäänud mulje,et meie riigi kodanikud ei peagi juhtide plaanidest,lepingutest,salaprotokollidest midagi teadma !