2

Lääne prefektuur on tänavu tabanud üle tuhande roolijoodiku

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Lääne prefektuuri politseinikud on tänavu roolist tabanud üle 1000 purjutaja.

“Kokku oleme sel aastal Lääne prefektuuri kuues maakonnas tabanud üle 1000 joobes juhi. Joobes juhtide süül on meie piirkonnas tänavu juhtunud üle 30 liiklusõnnetuse, mis on lõppenud vigastatute või hukkunutega,” kirjutab Lääne prefektuur sotsiaalmeedias.

“Nädalavahetuse ja aastavahetuse pidustuste eel tuletame meelde, et igaüks meist saab anda panuse selleks, et meie liiklus oleks turvalisem. Varuge sõitudeks piisavalt aega ja rooli istuge vaid piisavalt puhanuna,” kirjutab Lääne prefektuur.

Samuti soovitab politsei oma lähedaste, tuttavate ja sõpradega kokku leppida selles osas, kes neid vajadusel sõidutab, et vana aasta saaks ära saadetud ja uus vastu võetud rõõmsalt ning turvaliselt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kelder
Kelder

Partei kaitseb. Kui tahan siis napsutan. Lätis viina jagub ja mul rattad masinal all.

tädike
tädike

Küll oleks hea, kui leiutataks selline süsteem autodele, et kui promillid sees ja nii kui süütevõtit keerad lööb kohe automaatselt kõik rattad lukku, sest ega ilmaski ei jõua politsei kõiki auruall olijaid liikluses tabada.

wpDiscuz