Linnamäe lihatööstuse jõululauahitt on verivorst, uudistoode aga suupistelaua pärl –lihaäkised.
Linnamäe lihatööstuse tegevjuht Indrek Loorens ütles, et verivorsti teevad nad traditsiooniliselt suitsulihaga, pidupäeva pasteeti ehtsa konjaki ja barbecue pannipeekoniga.
Uuenduslikud, tarbijatelt väga positiivse tagaside saanud tooted on põdra- ja veiselihaäkised, mida tehakse külmsuitsulihast. „Tõelised sakuskalaua pärlid,” ütles Loorens.
„Jõulueelne müük on tavakuudega võrreldes 4-5 korda suurem,” tõdes Loorens.
Linnamäe lihatööstus lisatööjõudu jõulude ajaks palganud ei ole. „Tänu headele planeerimisoskustele ei ole tarvidust lisatööjõudu palgata,” nentis Loorens. „Jõulud ja jaanipäev on meie äris need ajad, millal kõik töötajad pingutavad maksimaalselt ja annavad endast parima.”