Lõppes Noarootsi osavalla rahuloluküsitlus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula volikogu aseesimees Laine Belovas. Foto: Urmas Lauri
Noarootsi osavallakogu esimees Laine Belovas. Foto: Urmas Lauri

Noarootsi osavalla rahuloluküsitlus näitas, et elanikud pole rahul teedega.

„Uued lipud on vallamaja ees, aga teed on halvad,” tõi Noarootsi osavallakogu esimees Laine Belovas näite rahuoluküsitluse vastustest.

Noarootsi osavalla elanikud said kuu aja jooksul anda tagasisidet, mis on pärast haldusreformi muutunud. Küsitluse korraldas osavallakogu ja elanikud said kuu aja jooksul vastata kahele küsimusele: „Mis on uues suures vallas parem?” ja „Mis võiks olla paremini?”

„Teed on läbiv probleem,” ütles Belovas. „Linnamäe ja Dirhami vahel on meil hüpiktee ja kruusateid peaks hooldama sagedamini.”

Üks vastaja märkis, et Lääne-Nigula nimi on hirmus.

„Üks vastaja tahaks, et oma vald taastataks,” ütles Belovas.

Rahul on Noarootsi osavalla elanikud tasuta lasteaiatoidu ja tihedama bussiühendusega.

Noarootsi osavalla rahuloluküsitluses osales 14 elanikku.

„Eks ta oli vähe aega üleval ka, aga ikka on hea teada, mis inimesed arvavad,” ütles Noarootsi osavallavanem Aivo Hirmo.

Noarootsi osavallas on veidi üle 800 elaniku. Mullu sügisel ühines Noarootsi Lääne-Nigula vallaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Asjapulk
5 aastat tagasi

Noarootsi osavalla rahulolu küsitluses osales 0,6 % elanikest, millise tulemuse põhjal mingeid järeldusi teha on ennatlik ja valdade ühinemisest on möödas pisku aasta, mis kulus ühinenud omavalitsustes struktuuride, arengu- ja tegevuskavades eesmärkide seadmisele ning investeeringuteks vajalike finantseeringute leidmisele. Arvan, et nelja aasta möödudes saab küsitlusi läbi viia ja uurida elanikelt, kuidas uus ühinenud vald on käima läinud.

to asjapulk
5 aastat tagasi
Reply to  Asjapulk

Toetan arvamust, et kommunism tuleb Noarootsis mõne aasta pärast- kruusateed on metsastatud. Noarootsist on kadunud superhea gümnaasium, asi on paika loksunud, nagu armastab tsiteerida klassikuid Mikk Lõhmus , samas teenused- postkontorid , perearstid ( Ristilt juba läinud), sotsmajad, ühistransport raamatukogud kadunud- vallavanem Mikk Lõhmus teeb kusagil Lõuna- Eestis uusi L- Nigulaid ja tutvuatab ennast eduka reformarina.Mis Sa arvad asjapulk, kui ühinemistoetused on laiaks löödud, kus Sa leiad neid finantseeringud? Ütle rahvale ka.

Jajah
5 aastat tagasi
Reply to  to asjapulk

Kuhu see gümnaasium kadus?!

Jaan
5 aastat tagasi
Reply to  to asjapulk

Täiskuu või vasaku jalaga tõusnud?