Haapsalu vaidleb maa-ametiga Pullapää prügi pärast

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse spetsialist Remi Treier (vasakul) ja keskkonnainspektsiooni kohalik juht Jaanus Müür käisid eile Pullapääl uusi ja vanu prügihunnikuid kirja panemas. Foto Arvo Tarmula

Maa-amet tegi Haapsalu linnavalitsusele ettepaneku, et Pullapää prügiprobleemi võiks lahendada teetõketega. Linn üldkasutatavaid teid sulgema ei hakka.

Pullapää prügi on jõudnud ka keskkonnainspektsiooni Läänemaa büroo värske juhi Jaanus Müüri lauale. „Meil oli temaga sellel teemal kohtumine – eesmärk on, et prügi saaks sealt ükskord ära koristatud,” ütles Haapsalu linnavalitsuse keskkonnaspetsialist Remi Treier.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kusti
5 aastat tagasi

Kuulge kommentaatorid, kas teil natukenegi mingit ajuraasu ka peas on? Üks lollim kui teine.

Koll Prügi
5 aastat tagasi

Seda Pullapää panka pole kunagi koristatudki. Vene sõdalaste laga on siiamaani metsa all ja järglased muudkui toovad lisa. Ametnikud aga veeretavad kuuma kartulit ühest käest teise. Seni tulemusteta ja vastutuseta.

Arvos
5 aastat tagasi

Muud üks ametkond ei oska kui tõkestada. Suutmatu lahenduse otsimisel. Kas sellist ametkonda on tarvis?

juss
5 aastat tagasi

Alles oli see maailma puhastamine! Kas nad siis Pullapääle ei jõudnudki?

Tžiizik
5 aastat tagasi
Reply to  juss

Ma ei lubanud oma territooriumile ….

mõngel
5 aastat tagasi

Pigem võiks teematõkked ette panna…. miks ei maksta prügi viimise eest kodanikule? vaid peab jõhkraid summasid jätma kuskile mingile firmale?? prügist ju toodetakse elektrit ning toasooja… ning siis maksame veel selle eest ka?? ebanormaalne juhtimine siin vabariigis!! Makstaks prügi eest kasvõi 100 eur tonn, tehtaks ilma igasuguse kondaniku alagtuseta või TEEME ÄRA kõik kohad prügist puhtaks nagu seda on metalliga!! Arvatavasti tuleks kaebusi ka politsesisse seoses prügivarguste kohta, kuna hommikuks olid naabrimehe prügikastid tühjad…

Tžiizik
5 aastat tagasi
Reply to  mõngel

Ma nii tegingi juuuu , teen veel juuuuu

oh õudust
5 aastat tagasi
Reply to  mõngel

kui maksta kodanikule jäävad ametniku taskud tyhjaks, aga see oleks juba õuduse tipp

Prügikoll
5 aastat tagasi

Haldussuutmatus ja saamatuse Tipp 1313 ja omaviletsus.