Turulugu: kreemjas mesi on müügihitt

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mesinik Andres Tamla üheks müügihitiks on kreemjas, koorekarva mesi. Foto: Urmas Lauri

Mesinik Andres Tamla üheks müügihitiks on kreemjas, koorekarva mesi. Foto: Urmas Lauri

Mesikuma sildiga koorekarva mesi olevat tänavune müügihitt. Kreemjas mesi on alati mõnusalt pehme ja kreemjas – ta ei lähe „kõvaks” ehk ei kristalliseeru.

„Seda on mugav ka talvel süüa, kui kõik teised on juba kristalliseerunud,” selgitas mesinik Andres Tamla. Kreemjas mesi valmib lisandideta, seda tuleb vaid mikserdada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tarbige muidugi, kui huvi on
6 aastat tagasi

Selle nimel, et oleks hea määrida ja moehitti tekitada, lõhutakse mee struktuuri mingi mõttetu mikserdamisega. Tänana, ei. Mesi ikka tarust, ilma töötlemiseta ja segamiseta.

Noot paljajalu ja uhkes üksinduses
6 aastat tagasi

Minu mesi on magus nagu musi. Ikka tahad kapaga juurde võtta.

sada imet pole vaja
6 aastat tagasi

õige mesi on ikka kristaliseerunud olnud.

113
6 aastat tagasi

huvitav et miks siis teised mesinikud pole sellise asja peale tulnud ,väga kahtlane

114
6 aastat tagasi
Reply to  113

Tegelikult on see juba täitsa vana tehnoloogia.