Kanepi jõudis US Openil kolmandasse ringi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi. Foto Eesti tennise liit

Ameerika lahtistel meistrivõistlustel avaringis maailma esireketi Simona Halepi seljatanud Kaia Kanepi (WTA 44.) alistas teises ringis šveitslanna Jil Teichmanni 6:4, 6:3.

21aastane Teichmann (WTA 168.) pääses turniirile läbi kvalifikatsiooni.

Esimeses setis murdis Kanepi vastase kohe avageimis ja edu hoides võitis seti 6:4. Teises setis õnnestus murre viiendas ja lõpetuseks ka üheksandas geimis ning Kanepi võitis teisel matšpallil 6:3.

Murdepalle oli 97 minutit kestnud kohtumises Kanepil kümme, millest realiseeris kolm, vastane jõudis kolme murdepallini. Ässasid kogunes eestlannal kaks ja šveitslannal viis, topeltvigu vastavalt kaks ja kolm.

Kolmandas ringis on Kanepi vastaseks kas Eesti juurtega Rootsit esindav 23aastane Rebecca Peterson (WTA 61.), kes alistas Vania Kingi (WTA 881.).

Paarismängus on Kanepi paariliseks treeningpartner Andrea Petkovic. Homme kohtuvad nad avaringis Hollandi-Rootsi paariga Kiki Bertens / Johanna Larsson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments