Augustibluus – midagi enamat kui lihtsalt kontsert

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

25. Augustibluus. Foto: Arvo Tarmula

Laval on Bostonist pärit Bob Margolin, legendaarne kitarrist, laulja ja laulukirjutaja. Foto: Arvo Tarmula
Augustibluusi pealava küttis eile õhtul kuumaks hiljuti legendaarset Deep Purple’it soojendanud psühhedeelilist blues-rocki viljelev The Queen Of Spades, trummide taga karismaatiline Läänemaa mees Siim Koppel.

Eelmisel aastal esines bänd Rootsituru kohviku hoovis, mis oli Koppeli sõnul „väga vinge“. „Ma olen väga tänulik, et inimestele meeldib meie muusika.“

Sel aastal aga oli publiku ja festivalikorraldajate poolt märgatud The Queen Of Spades veerandsaja aasta vanuse bluusifestivali pealava avaesineja.

„See on väga uhke tunne ja väga prestiižikas,“ ütles Koppel. „Kusjuures meie bänd saab 2,5 aastaks. Sama number mis Augustibluusil, lihtsalt koma on vahel," naljatas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Iiv
5 aastat tagasi

Marek M. – Palun võtke teadmiseks, et autos (ja ka paljudes teistes transpordivahendites) saab sõita ka kaasreisijana, mitte roolis, ja võib rääkida telefoniga palju tarvis on. Nii et loll jutt suhu tagasi!

Marek M.
5 aastat tagasi

Siim Koppel (facebookis) “Eile Augustibluusile sõites tegi ajaleht minuga väikese telefoniintervjuu. Lugeda saab tänasest Lääne Elust 😉”, kas Eesti artistidel on lubatud telefoniga rääkida autoroolis? Minu andmetel on Siim Koppel soolo artist, seega oleks siin Politsei- ja Piirivalveameti sekkumist vaja. Artistid on ju Eesti rahva eeskuju, seega tasub neid ja teisi tuntuid inimesi jälgida ning neid korrale kutsuda.

Tiit
5 aastat tagasi

Kuidas saab seda artiklit osta Eestis pangaarvet omamata?