Haapsalu Peetri Pizza otsib uut omanikku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Peetri Pizza praegune omanik tahab söögikoga frantsiisi edasi müüa. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu kaubamaja kompleksis tegutsev söögikoht Peetri Pizza võib saada uue omaniku, kui praegusel omanikul õnnestub leida ostja. “Huvilisi on mitmeid,” kinnitas praegu frantsiisilepingu alusel söögikohas toimetav Marit Pipenberg.

“Raske südamega olen otsustanud, et müün Haapsalus kuuendat aastat tegutseva Peetri Pizza pizzeria,” kuulutas Pipenberg oma sotsiaalmeediapostituses.

Lääne Elule ütles Pipenberg, et tahab frantsiisi edasi müüa selle tõttu, et soovib rohkem pühenduda oma väikesele lapsele ning tegeleda raamatupidamisteenuse osutamisega. “Et jääksin oma liistude juurde,” selgitas Pipenberg.

Praeguse frantsiisipidaja sõnul on Peetri Pizza täiesti toimiva pitsakoht. Võlgnevused puuduvad, ainsaks probleemiks peab Pipenberg tööjõupuudust. See olevat aga frantsiisilepingute alusel tegutsevates kohtades üle-eestiline murekoht. “Tööjõupuudus on viimase aasta jooksul tõsine probleem,” nentis Pipenberg.

Pitsakoha pidamiseks oleks Pipenbergi sõnul ideaalne, kui seal oleks kolm põhikohaga töötajat ning veel kolm inimest nädalavahetyustel abiks.

“Minu eesmärk on see, et pitsakoht jääks edasi toimima,” ütles Pipenberg. “Ta on mulle olnud justnagu väike laps, detsembris saab kuus aastat täis. Alguses sain ise iga päev juures olla, praegu lapse kõrvalt enam mitte. “ See ongi põhjus, miks ta söögikoha edasi müüa tahab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
taal
5 aastat tagasi

Eks tuleb siis peeglisse vaadata , kui ikka palgapaeval suurt midagi ei anta , on ikka nendest toolistest puudus