Lääne Elu paberleht neljapäeval, 2. augustil

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kontoritöötajad peavad tööd tegema üle 30kraadises kuumuses

Sisuliselt kolm kuud kestnud 30kraadine kuumalaine on muutnud paljud kontorihooned väljakannatamatult kuumaks.
Töötervishoiu ja tööohutuse seaduses on sätestatud, et töökeskkond peab olema sobiv. Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultandi Rein Reisbergi sõnul on vanemad kontorihooned õhuvahetuse poolest kehvemad, kuid veel hullemas seisus on praeguse pika soojaga moodsad kontorihooned.

Harju Elekter rajab Haapsallu päikeseelektrijaama

Harju Elektri päikesejaama aasta toodangust piisab kuni 500 korteri aastase elektrivajaduse katmiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments