Muhu väina regati teine päev: Matilda 3 ja Chantal on neljandal kohal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Matilda 3 on Muhu väina regatti kolmandal kohal. Foto Aron Urb/EJK

Muhu väina regatil peeti täna teine võistluspäev kui purjetati Tallinnast Kakumäe sadamasse.

Läänlastest on endiselt parim ORC II võistlev Matilda 3 Koit Pautsiga roolis. Üheksa jahi seas saadi ka teisel etapil kirja kolmas koht ja kokkuvõttes ollakse aga neljandad.

Klassis ESTLYS III võistleb 24 aluse seas Haapsalu jahtklubi jahtidest BlackBird, Tarmo Polliga roolis. Teine võistluspäev lõpetati kuuendal kohal ja kokkuvõttes ollakse 4. kohal. Elefants (Agur Kruusing) sai teisel päeval kirja viienda tulemuse ja on kokkuvõttes seitsmendal kohal.

Klassis ESTLYS I oli Haapsalu jahtklubi jaht Chantal (Ingvar Lao) 24 võistleva jahi seas üheksas ja kokkuvõttes 13. kohal.

Klassis ESTLYS II, kus võistleb 26 jahti, pole Haapsalu jahtklubi alus Ragamuffin (Sander Saarik) veel hoogu sisse saanud ja on esimese kahe sõidu järel tabeli lõpus.

Laupäeval Tallinnas avatud Muhu väina regattil osaleb sel aastal 109 jahti. Pühapäeval sõiteti Tallinna lühirada ja esmaspäeval viis regatt võistlejad Tallinnast Kakumäele.

Teisipäeval on võistlejaid ootamas tõsisem katsumus, sest jahid võtavad Tallinnast suuna Kärdlasse. Haapsalu sadamaid Muhu väina regatt sel aastal ei külasta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments