Tõllul üle parda kukkunud mees leiti surnuna (täiendatud kell 19.15)

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Tõll. Foto: Urmas Lauri
Parvlaev Tõll. Foto: Urmas Lauri

Täna kella 12.15 ajal sai Merevalvekeskus teate Virtsu-Kuivastu praamilt Tõll vette kukkunud või hüpanud mehest. Juhtum leidis aset sadamakai läheduses, kui praam oli jõudmas Kuivastu sadamasse.

24-aastase mehe kadumine selgus, kui temaga koos olnud tuttav läks Kuivastus praamilt maha ja avastas, et mees praamilt maha ei tulnud. Laeva kaamerate salvestisi kontrollides selgitati välja, et mees ei ole praamilt maha läinud ja sadamakaamera salvestiselt on näha, et kell 10.39 hüppab või kukub praami välistekil viibinud mees vette.

„Meest asusid peale teate laekumist otsima Muhu vabatahtlikud merepäästjad ja samuti Kuressaare merepäästepatrull. Lisaks kontrollis piirkonda politsei lennusalga lennuk. Paraku ei ole meest seni leitud. Täna õhtul tulevad piirkonda kontrollima tuukrid,“ rääkis Kuressaare politseijaoskonna välijuht Andres Vassar.

Kella 18 ajal leiti 24-aastane mees surnuna, tema surnukeha tõid veest välja Muhu vabatahtliku merepäästeüksuse tuukrid.

Surnukeha leiti merepõhjast Kuivastu sadamakai läheduses ning see saadetakse surma põhjuse selgitamiseks ekspertiisi.

“Avaldame hukkunud noormehe lähedastele kaastunnet,” vahendas politsei oma pressiteates.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments