1

Haapsalu tervitab algavat kollase koera aastat koerte rongkäiguga

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Šotist pärit tõukoerte rongkäik šoti peo ajal. Foto: Arvo Tarmula

Täna kell 23.06 algab Hiina horoskoobi järgi kollase maakoera aasta, mida Haapsalu kultuurikeskus kutsub laupäeval tähistama koerte rongkäiguga läbi linna.

„Meil kõigil on oma sõbrad ja paljudel ka lemmikloomad, rõõmustame algava koera aasta üle siis koos koertega. Üritusega soovime tähelepanu pöörata ka sellele, et need toredad loomakesed oleks meie linnas ka hoitud ja kaitstud,” ütles Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi.

Eriti tore oleks, kui rongkäigus osalevad koerad kannaks midagi kollast.

Koer on oma loomult rahulik ja hoolitsev loom, kelle puhul ei ole vaja karta, et ta veaks alt, valetaks või oleks saamahimuline. Seepärast möödub 2018. aasta aususe ja heasoovlikkuse tähe all, lubab Hiina horoskoop.

Rongkäiku on lubanud eskortida Haapsalu linnapea Urmas Sukles, kes on ka ise koeraomanik. „Kuna Nero on juba kõrges eas ja tema liigesed on haiged, tuleme autoga,” ütles Sukles. „Haapsalu linnapildis teataksegi teda pigem ikka villises sõitmas,” lisas ta.

„Astume koos sõbraga sõbrapäevast koera aastasse!” kutsus Sukles linnaelanikke.

Laupäeval toimuvale rongkäigule oodatakse koeraomanikke koos oma neljajalgsete lemmikutega, kes tunnevad end liigikaaslaste seltskonnas hästi ja naudivad avaliku üritusega kaasnevat melu. Kogunemine on kell 14.30 linnuses.
Rongkäik algab kell 15 Lossiplatsilt ja suundub kaubamaja parklasse.

Kõik on oodatud rongkäigule kaasa elama.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kaie
Kaie

Palun, Lääne Elu ajakirjanikud, kontrollige oma kirjutatud tekstid üle. Hetkel on täiesti puudulik info kuupäeva kohta.

wpDiscuz