Lääne Elu paberleht neljapäeval, 15. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Tolmuimejamüüjad püüavad vanainimesi õnge

Lääne-Eestis on viimasel ajal paljud vanainimesed endale soetanud ülikalleid tolmuimejaid, mille osamakseid nad tasuvad veel aastaid.

Skeem on lihtne. Heliseb telefon ning teatatakse, et oled võitnud kodupuhastuse. Kui oled nõus, et soovid nn võidu vastu võtta, saabub koju uhke aurutolmuimejaga varustatud müügimees, kes puhastab vaiba ning võib-olla ka diivani ja üritab sulle väidetavalt mitu tuhat eurot maksva riistapuu maha müüa.

Haapsalus on laupäeval koerte rongkäik

Täna kell 23.06 algab Hiina horoskoobi järgi kollase maakoera aasta, mida Haapsalu kultuurikeskus kutsub laupäeval tähistama koerte rongkäiguga läbi linna.

Lihula kultuurimaja värvub sinimustvalgeks

Suurimad ettevõtmised Lääneraanna vallas on 22. veebruaril koondunud Lihulasse, kus õhtul on kultuurimajas vallavanema ja volikogu esimehe vastuvõtt ning pidulikuks puhuks värvub Lihula kultuurimaja sinimustvalgeks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments