2

Kullamaal oli teistmoodi koolipäev

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Õperaja rollis oli ka Lääne-Nigula valkavanem Mikk Lõhmus. Foto: Riina Gilden
Õpetaja rollis olid ka Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ja volikogu esimees Neeme Suur. Foto: Riina Gilden

Eelmisel neljapäeval toimus Kullamaa keskkoolis taas öökool. Tunde andsid kooli vilistlased, kogukonnas tuntud inimesed ja ka lapsevanemad. „Tore vaheldus taaskord tavalistele koolitundidele,“ tõdes üks öökooli korraldajaist Riina Gilden.

Teistmoodi koolipäeva korraldati Kullamaa koolis juba seitsmendat korda. „Hommik oli lastel vaba, tunnid algasid õhtul kell kuus,“ ütles Gilden. Peeti neli õppetundi.

„Üks ema on juuksur ning tema õpetas soenguid tegema, Vigala maadlustreener korraldas poistele maadlustunnid, meie kooli vilistlane Gerli Viks rääkis oma Londoni elust ja õppimisest,“ loetles Gilden õppetundide teemasid.

Gildeni sõnul on öökool õpilaste meelest lahe, sest siis saavad nad hommikul nii kaua magada, kui tahavad. „Lapsed on sel õhtul koolimajas hoopis teistmoodi,“ tõdes Gilden ja lisas, et tagasiside, mida korraldajad on õpilastelt saanud, on alati olnud positiivne. Tänavuse öökooli kohta kinnitanud õpilased, et see olevat olnud aegade parim.

1. veebruaril toimus Kullamaa keskkoolis taaskord öökool, kus seekord andsid tunde teiste seas ka vilistlased Aivar Riisalu, Jaanus Ratas, Anni Pea ja Gerli Viks, uudistest tuntud Märt Treier, Lääne-Nigula volikogu esimees Neeme Suur ja paljud teised.

Kullamaa keskkooli öökooli õpetajad

Märt Treier, Loit Lepalaan, Gerli Viks, Anni Pea, Andra Holm, Mikk Lõhmus, Neeme Suur, Jaanus Ratas, Eve Burmeister, Jüri Nisumaa, Liina Vaimla, Aili Ansel, Kaidi Uueda, Aivar Riisalu ja Irene Luts.

Öökooli korraldajad

Riina Gilden, Heli Altmäe ja Erika Matvei.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tibu
tibu

Kus siis Pärnpuu oli, et tema mängumaal troonisid Lõhmus ja Suur.Aga öökooli idee on lahe, Kullamaal on kõik teisiti-inimesed on ärksad

Lihulast
Lihulast

Kloune esindas Riisalu, lahe!

wpDiscuz