Galerii: “Talveõhtu vanalinnas” tõi inimesed kodudest välja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20
Fotod Arvo Tarmula

Täna olid paljud Haapsalu vanalinna ärid, söögikohad ja galeriid pikemalt lahti, tegid eripakkumisi ja töötube.

„Talveõhtu vanalinnas“ algas juba ennelõunal õpitoaga Haapsalu kunstikoolis. Avatud oli Epp Maria galerii. Töötubasid ja eripakkumisi on laupäeval veel mitmes vanalinna poes.

Pärast jaanuarikuist puhkepausi avas taas uksed kirbuturg Karja Basaar, kus inimesed saavad rentida oma asjade müümiseks müügibokse. “Praegu on esimene vaiksem hetk,” ütles basaari perenaine Liisa Rosenberg kella nelja paiku pärastlõunal. “Rihime rekordkassat.”

Kõik kohad olid täis “Hetkepüüdja” poes, mille pidaja Katrin Arrak viis läbi poolvääriskivide koolitust. Õhtul ootas selles poes ees veel savitöötuba.

Kummitusteteemalise eriprogrammi oli õhtuks ette valmistanud Iloni Imedemaa, pillimängu töötuba käis Viieristi kultuuriklubis, täiskasvanutele oli Hermanis kokteilikoolitus, restos Krahw sai proovida Jaanihanso siidreid ja vahuveine. Ka Krahw pidi inimesi tagasi saatma, sest kõik kohad olid õhtuni reserveeritud. “Laupäevad on parimad nagunii, aga täna on veel palju rohkem inimesi, kes on tahtnud tulla,” ütles Krahwi perenaine Silleriin Pajo.

„Talveõhtu vanalinnas“ koordineeris Läänemaa Turism.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments