0

Politseis ootab omanikku neli ratast

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

3. jaanuaril Tallinna mnt ja Rannarootsi tee ristmikult leitud oranži ja musta värvi jalgratas Panther.

Haapsalu politseis ootab omanikku neli jalgratast, millest kolm on leitud ühel ööl ühest ja samast kohast.

Kolmanda jaanuari öösel avastas politseipatrull Uuemõisas Tallinna mnt ja Rannarootsi tee ristmikult kolm jalgratast: oranži ja musta värvi meeste jalgratta Panther, halli ja musta värvi meesteratta Classic ja tumehalli meesterattas Spokes.

Lisaks neile kolmele jalgarattale ootab politseis omanikku 7. detsembril Haapsalus Nurme 2 maja juurest leitud kollane meesteratas Madison.

Haapsalu politseiuurija Andrus Tesloni sõnul pole keegi politseile selliste rataste kadumisest teada andnud. Rattad asuvad Haapsalu politseijaoskonnas Lossiplats 4 ja kui keegi oma ratta ära tunneb, saab ühendust võtta telefonil 5285088.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz